Over VINEUT Rare & Vintage Wines

Passie voor wijnen

Vineut Rare and Vintage Wines is de specialist als het gaat om oude, zeldzame, exclusieve en bijzondere wijnen. Het bedrijf is ontstaan vanuit een jarenlange passie voor juist die wijnen, die niet te vinden zijn in de doorsnee wijnwinkel.

Enkel de beste wijnen

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Daarom kopen wij onze wijnen enkel direct bij wijndomeinen en uit betrouwbare private kelders waarvan de historie bekend is. Elke fles wordt bij ons uitvoerig beoordeeld, om enkel de beste wijnen te selecteren. Wilt u uw ook uw Oude wijnen verkopen aan ons? Taxatie is bij ons kosteloos en we bieden u altijd een eerlijke prijs aan!

Scherpe prijzen

Wij zijn steeds weer in staat om onze topwijnen wereldwijd tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Hoe wij dat doen? Onze overhead is laag en de omloopsnelheid hoog. Op die manier kan iedereen genieten van een mooie gelagerde wijn, champagne of porto tegen een goede prijs.

Een fles wijn van Vineut is niet zomaar een wijn; deze staat voor een stuk geschiedenis, een uniek terroir en vertegenwoordigt de ziel en zaligheid van de wijnmaker. En dat proef je!

Ons aanbod varieert wekelijks, dus laat u steeds weer verrassen door onze nieuwste aanwinsten. Zoekt u een wijn van een bepaald Chateau of uit een bepaalde jaargang? Neem dan contact met ons op. Wij gaan binnen ons netwerk voor u op zoek.

Met vineuze groet,

Erik Neuteboom